Osallistu

Viikonlopun osallistujapassit

HOTELLIEN VARAUSAIKAA ON JATKETTU SUNNUNTAI 29.6. SAAKKA!

Osallistua voit joko kilpailijana, tai sitten kannustajana. Kaikki osallistumispassit sisältävät illallisen perjantaina ja lauantaina, pääsymaksut iltatapahtumiin ja kaikkiin muihinkin tapahtumiin, joita viikonloppuna tapahtuu. Mahdollisista poikkeuksista mainitaan erikseen. Osallistumispasseilla saa myös alennetut hotellihinnat Tampereen Koskikadun Cumuluksesta. Saat varaustunnuksen ilmoittautumisesi jälkeen.

Kisapassit, aikuiset ja nuoret

Kilpailijoille kisapassi on ilmainen. Kilpailujoukkue koostuu 3 jäsenestä ja joukkueen huoltajasta. Myös nuorten kilpailuun osallistutaan samalla lomakkeella.

Ilmoittaudu joukkueeksi täältä

Kannustuspassit

  • Normaalipassi 42 euroa
  • Nuorisopassi 20 euroa (alle 15v)

Tilaa kannustuspassisi tästä

 Hotellimajoitus

Ilmoittautuminen on tehtävä sunnuntaihin 29.6.2014 mennessä, mikäli haluaa varata tarjoushintaisen hotellimajoituksen. Kiintiössä on rajallinen määrä huoneita, jotka täytetään varausjärjestyksessä.

Hinnat

  • Yhden hengen huone 75 EUR / yö
  • Kahden hengen huone 87 EUR / yö
  • 4-14 vuotiaan lisävuode 12 EUR/ yö
  • yli 14 vuotiaan lisävuode 19 EUR / yö

Majoitushinnat sisältävät lisäksi aamiaisen, asiakassaunan uima-altaineen päivittäin kello 16-22 sekä internet-yhteyden.

Huomaa, että Tampereella on kyseisenä viikonloppuna runsaasti tapahtumia, joten varaa hotellihuoneesi ajoissa!

Kiintiöihin oikeuttava tunnus ilmoitetaan kilpailijoille ilmoittautumisen yhteydessä ja kannatuspassin hankkijoille hankkimisen jälkeen.